sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lähdön alkua

Heissan, 

Porvoonkadulle sanottiin eilen siivousurakan jälkeen hei heit  ja suunnattiin ensimmäiselle etapille hotelliin.

Koti pakattu




Nyt sitä sitten oleillaan loskan keskellä räntäsateisessa Helsingin keskustassa Omena hotellissa Yrjönkadulla.
Ruokavalio on viime päivät koostunut pikakahvista ja valmisruuasta. Petruksen flunssa alkaa ilmeisesti olla pikkuhiljaa hellittämässä.


Ylpeä ja hurja vahtikoiramme



Koira luulee enenevissä määrin, että sen tehtävänä on vartioida kun muut nukkuvat. Tämä taas tarkoittaa, että ihmiset ovat väsyneitä ja koira on väsynyt mutta kovin ylpeä kun kukaan ei hänen erinomaisen vartiointinsa ansiosta ole edelleenkään hyökännyt.



Tunnelmia hotellilta




Laukut on punnittu noin satakertaa ja tavaraa siirrelty niin monesti laukusta toiseen, että en usko kenelläkään olevan enää selkeää käsitystä siitä mitä meillä on mukana ja missä laukussa, mutta eiköhän se selviä perillä, mitä sieltä löytyy.


Tavarakasoja 


Nyt syömään Virgin Oiliin (Petrus lupasi tarjota :) ja sitten henkisesti valmistautumaan lähtöön. 

Kysymys joka on ollut kaikkien huulilla ja siihen vastaus ennen lopetusta. 
"joko jännittää?" = No ei oikeastaan, en vielä tajua tästä yhtään mitään. Ehkä sitten kentällä ymmärrys siitä, mihin todella on päänsä pistänyt, laajenee.

Adios amigos! 


-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti