keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Nimikilpailu!

Keksi koirallemme nimi ja voita aito afrikkalainen kanga!


Kuten olette jo varmasti huomanneetkin, niin olemme ottamassa Nappi Napulaiselle uutta kaveria ja kasvatamme perheenkokoa yhdellä uudella nelijalkaisella perheenjäsenellä!

Koska blogiamme on luettu lähes 5000 kertaa neljässä kuukaudessa, niin ajattelimme järjestää lukijoille pienen kilpailun! Uusi koiramme tarvitsee luonnollisesti nimen, ja teidän tehtävänä on ehdottaa meille hyviä nimiehdotuksia! Paras ehdotus palkitaan!


Uusi perheenjäsen on matkalla meille, mutta nimi puuttuu!


Emme osaa vielä sanoa koirastamme muuta kuin, että kesäkuun alussa teemme hakureissun Arushaan ja noudamme koiran samasta koirahoitolasta, jossa Nabu oli hoidossa helmikuussa. Se tulee olemaan (erittäin todennäköisesti) tyttökoira ja sekarotuinen!


ELI KEKSI MEIDÄN UUDELLE KOIRALLE NIMI
JA VOITA AITO KANGA-KANGAS!


Vastausaikaa on 15.5.2013 saakka ja vastauksia voi laittaa joko suoraan blogin kommenttien kautta (vaatii gmail-tilin) tai sähköpostiin:

kirsi.h.salo@gmail.com

Kankaan voi valita alla olevista vaihtoehdoista! 


Parhaan nimiehdotuksen lähettänyt palkitaan aidolla
Kanga-kankaalla, jonka voi valita näistä
vaihtoehdoista!



Sitten loppuun vielä tiedotusasiaa:

Tulemme muuttamaan pian Lushotoon, jossa avaamme oman henkilökohtaisen postilokeromme, joten älkää enää lähettäkö postia kielikoulun osoitteeseen!

Mikäli olet lähettänyt viime aikoina postia meille kielikoululle, niin ei hätää, koska olemme vielä toistaiseksi kielikoululla ja tämän jälkeen Morogoroon jää asumaan lähettikollegoita, joten posti löytää varmasti jossain vaiheessa meille perille!

Lisäksi valitettavasti posti on kulkenut vähän miten sattuu viime aikoina ja lähetysaika on ollut pahimmillaan yli kuukausi, joten näin ollen mikäli tunnet pakottavaa tarvetta lähettää meille vaikkapa, krhm, karkkia, niin odota kunnes ilmoitamme uuden osoitteemme!

-P

3 kommenttia:

  1. Ehdotan nimeksi Pilipili, hyvä swahilin kielinen ja hauska.

    VastaaPoista
  2. Ehdotan nimeksi vivas

    x_unrated at hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanista ehdotuksista, vielä ehtii ehdottamaan toukokuun loppuun asti!

    VastaaPoista