keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Koti-ilta?

"Tänään aion löhötä kotona ja kattoa telkkaria", sanoi rakas vaimoni.

No mitä muutakaan täällä voi enää tehdä? Olemme juuri palanneet 30 tuntia kestäneeltä muuttoreissulta ja ilahdutimme vanhempiamme toimittamalla omaisuutemme näiden rakkaiden ihmisten nurkkiin. Ei kestä kiittää!






Asunnon paketointi alkoi luonnollisesti valitsemalla ne tavarat, jotka lähtisivät kohti Tansaniaa rahtitynnyreissä. Omalla kohdallani tiukan seulan läpäisivät lelurumpu, PSP + pelit ja Verkkokauppa.comin halvimmat midi-kiipparit.

Tämän jälkeen pakkasin tavaroita muuttolaatikoihin, kunnes totesin että:

"Nyt riittää."

Ja loput omaisuudestani löytäneekin itsensä tavaroiden taikamaailmaan.

Niemisen perheen esikoinen oli onnellinen ajaessaan noin 1000km lumisateessa koiramme vahtiessa tämän jokaista liikettä etupenkillä aiheuttaen valtavia paineita.





Mutta lopulta homma hoidettiin kunnialla, ehkä lievän vilustumisen pikantilla maulla höystettynä, ja ensinnäkin olemme hengissä takaisin kotona. Kiitos ja kumarrus Niemisen esikoiselle loistavasta duunista ja avusta!

Nyt vaimoni sitten haluaa viettää koti-iltaa kanssani television parissa. Se ei ole ainoastaan loistava idea, vaan myös ainoa asia, mitä tässä taloudessa enää voi tehdä. Ainakin siihen saakka, että Seppälän ainokainen tulee hakemaan television pois.






Vaimoni muuten nukkuu kuvassa kauneusuniaan koiran kanssa. Meillä on enää petauspatja, vähän sähköä ja TV.

Loppuun vielä haluan osoittaa kiitokset kaikille niille henkilöille, jotka pääsivät käymään viime lauantaina läksiäisissä! Olemme tällä hetkellä hyvin juhlittuja ja väsyneitä matkaanlähtijöitä.





-P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti